Voor deze sokken heb ik gebruik gemaakt van Dreiklang handgeverfde sokkenwol van Zitron. Dit garen is een combinatie van wol, zijde en bamboe voor de versterking. Omdat dit garen helemaal van natuurlijke producten is gemaakt is het ook geschikt voor mensen met diabetes voeten.

De sokken zijn gebreid op houten naalden waardoor het breisel wat losser wordt, maar dit is ook afhankelijk van je breistijl. De sokken hebben geen naden, knellen niet en vallen mooi om de voet. De sok heeft een hoefijzervorm hiel of v-hiel en de achterkant van de hiel is gebreid in versterkte honingraad. Het patroon is over 4 steken dus de sok kan in alle maten gebreid worden.

Heb je een raverly account bekijk dan de volgende link voor meer voorbeelden.

Wil je zelf de sokken breien stuur dan even een e-mail.

Wil je deze sok laten breien zijn de kosten:

Maat Prijs
22 t/m 27 € 29,95
28 t/m 35 € 39,95
36 t/m 43 € 49,95
44 t/m 47 € 59,95

Deze prijzen zijn incl. BTW en excl. de kosten van de wol. Voor de maten 22 t/m 27 betaal je voor het 2de paar alleen voor de breikosten. Vanaf maat 44 kan het zijn dat er een 2 bollen wol nodig zijn, maar dit is afhankelijk van de wol die je kiest. Wilt je een bestelling plaatsen, stuur mij dan een e-mail met de schoenmaat en de wol waarin de sok gebreid moet worden of maak een afspraak en kom langs op mijn atelier!