Noro Silk Garden - wandelsokken

Neola sokken

Sokken voor een bijzondere dame met een nog mooiere naam: Neola! Dat spreekt bij mij onmiddellijk tot de verbeelding. De opdracht was een paar wandelsokken te breien met Noro Silk Garden. Maar deze sokken zijn ook zeker geschikt voor een dag luieren op de bank.

Noro Silk Garden is een wat dikkere sokkengaren met prachtige intense kleuren en worden op naald 3 gebreid. De sok heeft een boord van ongeveer 3 cm. Daarna wordt verder gebreid in een brede boordsteek. Hierdoor sluit hij mooi om je been. Als detail heeft de linker sok een kabel links over de voet en de rechter sok een kabel aan de rechterkant. Hij hebben een brede v-hiel en de teen is aan het eind met een maassteek afgewerkt.

Wil je de sok zelf breien dan vind je alle benodigheden in de webshop. Het patroon is gratis te downloaden bij Raverly: a simple silk garden.

Wil je deze sok laten breien zijn de kosten:

Maat Prijs
22 t/m 27 € 24,95
28 t/m 35 € 34,95
36 t/m 43 € 44,95
44 t/m 47 € 54,95

Deze prijzen zijn incl. BTW en excl. de kosten van de wol. Voor de maten 22 t/m 27 betaal je voor het 2de paar alleen voor de breikosten. Vanaf maat 44 kan het zijn dat er een 2 bollen wol nodig zijn, maar dit is afhankelijk van de wol die je kiest. Wilt je een bestelling plaatsen, stuur mij dan een e-mail met de schoenmaat en de wol waarin de sok gebreid moet worden.