noro obi sjaal

In Zoetermeer is een afhaalrestaurantje gekomen, Made in Zoetermeer. Cindy kookt woensdag t/m zondag een verse maaltijd. “Het is eten wat de pot schaft” zoals ze zelf zegt, maar het is heerlijk en elke dag vers gemaakt.

Cindy en ik kwamen aan de praat. Ze had in het verleden heel veel gebreid en ze had ook een prachtige breimachine. Maar ze deed er niet zo veel meer mee. Op een zondagmiddag stond ze voor mij deur, met de machine. Ze vond het zonde dat hij stond te verstoffen en of ik hem wilde hebben. Tja daar zeg je natuurlijk geen nee tegen.

Ik wilde graag wat teruggeven en heb een sjaal voor haar gebreid van Noro Obi, omdat Cindy graag buiten voor haar restaurantje zit als de zon schijnt. Het is een hand gebreide sjaal op pen 6. Het patroon van de sjaal komt uit het boekje NORO mini knits 2 Jenny Watson design 12. Voor dit patroon wordt Noro Silk Garden Chunky gebruikt, maar Obi is een prima alternatief. De wol en het vertaling van het patroon is nu als pakket te koop in onze webshop voor 35,- euro. Het pakket is er in 8 verschillende kleuren.

Wil je de sjaal laten breien? Dat kan. Stuur een e-mail met je gegevens en welke kleur wol je de sjaal wil hebben. De levertijd is ongeveer twee weken. De kosten voor het breien inclusief de wol is € 69.95 zonder verzendkosten.

Kies een pakket en bestel hier...