Opal Hundertwasser 6-draads

“Schilderijtjes aan je voeten”

Opal heeft zich laten inspireren door de schilderijen van de Oostenrijkse Kunstenaar Hundertwasser. Deze 6-draads sokkenwol is geschikt voor heerlijke zachte sokken en worden snel gebreid op naald 3.

Voor deze sok heb ik de het patroon ‘door dik en dun’ gebruikt uit het boekje “breien to go sokken“. Ik heb zelf een aangepast telpatroon gemaakt voor 52 steken (maat 42/43). Ik heb de sokken met een Hollandse hiel gebreid. Na de hiel wordt er met telpatroon door gebreid tot het teenstuk. Daar minder je voor de teen en de laatste 12 steken maas je aan elkaar.

Dit alles staat uitgebreid in het boekje beschreven. Voor de reeds ervaren sokkenbreisters kom je er met het telpatroon denk ik ook wel uit.

Wil je de sok zelf breien dan vind je alle benodigheden in de webshop.

Wil je deze sok laten breien zijn de kosten:

Maat Prijs
22 t/m 27 € 24,95
28 t/m 35 € 34,95
36 t/m 43 € 44,95
44 t/m 47 € 54,95

Deze prijzen zijn incl. BTW en excl. de kosten van de wol. Voor de maten 22 t/m 37 betaal je voor het 2de paar alleen voor de breikosten. 1 bol is genoeg tot en met maat 47. Wilt je een bestelling plaatsen, stuur mij dan een e-mail met de schoenmaat en het schilderij waarin de sokken gebreid moeten worden.

Kies uit een van de 8 prachtige schilderijen...